Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Milyen adatokat gyűjt az SAG host?

Amikor Ön ellátogat honlapunkra, webszerverünk alapvető felhasználói információkat gyűjt Önről, mint pl. az internetszolgáltatójának domain neve, az Ön internet kapcsolatának IP címe, az idő amikor honlapunkra látogatott, a látogatás során melyik oldalakat nézte meg, illetve milyen dokumentumokat töltött le oldalainkról. Az itt felsorolt begyűjtött adatok nem fedik fel az Ön személyazonosságát. Abban az esetben, ha Ön már meglévő ügyfelünk, cégünk adatokat tárol az Ön ügyfélazonosítóján belül személyes adatairól (melyet szerződéskötéskor adott meg számunkra), a szolgáltatásokról, amiket cégünkön keresztül vesz igénybe, valamint elektronikus levelezéseket (e-mail), amiken keresztül ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba lépett.

Hogyan használjuk ezeket az információkat?

Társaságunk nem adja bérbe, nem adja el és nem adja kölcsön az előfizetőiről tudomására jutott adatokat.

Cégünk kiadhatja az Ön adatait harmadik személynek abban az esetben, ha erre külön jogszabály kötelezi.
Minden más esetben a tudomásunkra jotott adatokat bizalmasan kezeljük és csak akkor használjuk, ha Önnel kapcsolatba kívánunk lépni.
Például: számlázás, értesítések küldése (karbantartásról, sikeres vagy sikertelen domain név regisztrációkról, hozzáférési információkról, fizetési felszólításról, egyéb - szolgáltatásainkkal kapcsolatos ügyintézésről).

Cégünk szerverein elhelyezett anyagait (tárhelyszolgáltatás, e-mail) az SAG host Maid In Hungary Kft. nem adja ki harmadik személynek, kizárólag abban az esetben, ha erre külön jogszabály kötelezi; hatósági felszólítás kötelezi; olyan anyagot helyez el szervereinken, ami bármilyen jogszabályba, szerzői jogsértésbe/jogbitorlásba ütközik; közriadalmat kelt; vagy bármilyen módon ütközik cégünk Általános Szerződési Feltételeivel (ÁSZF).

Cégünk ugyanakkor elhatárolódik mindenfajta elhelyezett adat szerkesztésétől/módosításától, cenzúrázásától. Ugyanakkor az SAG host Maid In Hungary Kft. átnézheti, törölheti, letilthatja az elhelyezett adatokat abban az esetben, ha az sértheti az Maid In Hungary Kft., ügyfeleink vagy harmadik személy jogait vagy bármilyen formában megszegi az ÁSZF-ben foglaltakat.

Hogyan férhetek hozzá személyes adataimhoz?

Amikor Ön ügyféllé válik cégünknél, adatait egy hivatalosan aláírt SSL tanúsítványon keresztül érheti el az Ügyfélkapu/WebMail linkre kattintva az oldalunk jobb felső sarkában.
Először az Ön ügyfélazonosítóját és jelszavát ügyfélrendszerünk generálja és titkosítja az Ön számára. Ezt a jelszót az ügyfélkapunkon keresztül sikeres ügyfélazonosító és jelszó páros megadása után tudja módosítani. A módosított jelszót csak Ön ismeri, melyet rendszerünk titkosítva helyez el az ügyfélazonosító adatbázisában. Bizonyos biztonsági szempontokat figyelembe véve a módosításnál rendszerünk kötelezheti jelszavának erőssége végett kis és nagy betűk, valamint számok együttes használatára.
Amennyiben ügyfélazonosítóját vagy jelszavát elfelejtette, lépjen velünk kapcsolatba a info@saghost.hu címen, ahol munkatársunk felvilágosítja, hogyan juthat új jelszóhoz vagy hogyan derítheti ki meglévő ügyfélazonosítóját.

Biztonság

Cégünk nagy hangsúlyt fektet ügyfelei biztonságára. Amikor Ön kényes adatokat küld online rendszerünön keresztül cégünknek, rendszerünk egy hivatalosan aláírt SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal titkosított csatornán kezeli azokat.
Adatairól naponta biztonsági mentést készítünk, ezzel kiküszöbölve az esetleges adatvesztéseket. A biztonsági mentések gyakoriságát adminisztrációs felületünkön keresztül ütemezheti.
Rendszerünk ezeket a mentéseket legfeljebb 1 hétre visszamenőleg tárolja.

Linkek

Az SAG host Maid In HungaryKft. oldalain előfordulhat, hogy található olyan link/hivatkozás, amely más külsős oldalra mutat és nem az SAGhost felügyelete alá tartozik. Cégünk nem vállal felelősséget a fent említett linkeken található adatok pontosságáért, valódiságáért és jelentéstartalmáért.

 


 

E-mail:info@saghost.hu