Cégünk teljeskörű doman regisztrációt biztosít ügyfeleinknek .hu magyar és nemzetközi .eu, .com, .net, .org, .biz vagy .info domainnevet regisztrálni és fentartani kívánó ügyfeleink részére.

 

Tetszõlegesen bármilyen végzõdésû domain regisztrációt kérhet. Cégünk teljeskörű doman regisztrációt biztosít ügyfeleinknek .hu magyar és nemzetközi .eu, .com, .net, .org, .biz vagy .info domainnevet regisztrálni és fentartani kívánó ügyfeleink részére.Amennyiben jelenleg nem találta meg árlistánkban, kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunktól.

Védjegyek, cég elnevezések, egyéb nemzetközi jogvédelem alá eső elnevezések regisztrációja esetén igazoló dokumentum szükséges !

.HU Domain regisztrácójának leadását követően tapasztalataink szerint 1-2 munkanap alatt megtörténik a regisztráció, így ezután már használható lesz a domain neve. A domain állapotáról e-mail formájában értesítést küldünk.

Nemzetközi domain regisztrációjának ideje kb. 1-3 nap. A domain állapotáról e-mail formájában értesítést küldünk.

Ügyfélszolgálatunk ingyenes tanácsadást biztosít ügyfeleinknek. Fontos a jól megválasztott domain név,ebben is számíthat segítségünkre.A jól megválasztott domain név segítségével:

 • egyszerűen megtalálhatják partnerei, vásárlói
 • keresőoptimalizálásban nagy segítséget nyújt/ Önre találnak az interneten/
 • egyedivé teszi cégét,válallkozását,termékét

 

 

Honlap ,website létrehozásakor szükságe van egy domain névre ami alapján azonosítani megtalálni tudják az interneten.

Egyedi domain névvel növelheti szolgáltatása, teméke , cége egyesülete ismertségét. Gyorsabban rátalálnak önre, cégére az interneten.

Domain

A domain név legalább 2, de maximum 24 karakter hosszú lehet. A név csak a latin abc ékezet nélküli valamint a magyar ékezetes kisbetűkből (a-z), számokból (0-9) és kötőjelből (-) állhat. A domain név elején és végén betű vagy szám kell legyen, és nem tartalmazhat két vagy több kötőjelet közvetlenül egymás után. A domain az igény benyújtását követő műszaki és adminisztrátori ellenőrzést követően "Feltételes használatba adásra" kerül, azaz az igénylő műszakilag használni kezdheti (de még nem lesz "Bejegyzett"). Ezzel egyidejűleg a domain megjelenik a nyilvános kihirdetési listán.

A feltételes használatba adást – a jelenlegi várólistához hasonlóan – a Nyilvántartó egy listán közzé teszi azzal, hogy az igénnyel szemben 8 napon belül terjeszthető elő panasz. Ha panasz nem érkezik, akkor a domain delegált (Bejegyzett) státuszba kerül, ezt követően már csak Regisztrációs Döntnök előtt, vagy bírósági úton lehet vitatni.

 • Részletes leírás: Domain regisztrációs szabályzat
 • .hu - Ékezetes Domain nevek
 • Forrás : www.domain.hu

 

- Foglaltság ellenörzés .hu domain névre :

 

 

Bármely tárhely csomag rendelés esetén 1 db .hu .eu, .com, .net, .org, .biz vagy .info domain regisztrációt és éves fentatrást ajándékba kap a SAG host-tól!

*Ajándék domain regisztráció és fentartás .hu .eu .com .net .org .biz vagy .info végződésre értendő!

 

- Domain regisztráció , Tárhelyszolgáltatás - SAG host

Letöltött megrendelőlapot kitőltve, aláírva küldje vissza nekünk a csatolandó dokumentumokkal együt. Már indul is regisztrációja és elkészül webtárhelye.

Ügyfélszolgálat:

+36 304447273

Megrendeléshez csatolandó dokumentumok !
Magánszemély esteén
 • nyilatkozat a személyi adatok hitelességéről
Egyéni vállalkozó estén
 • Vállalkozói Igazolvány másolata
Cég estén
 • Cégbírosági végzés másolata
 • Aláírási címpéldány másolata
Alapítványok, Egyesületek,Iskolák, Önkormányzatok
 • adószám igazolás (apeh bejelentkező lap is megfelel)
 • alapító okirat vagy cégbírósági bejegyzés másolat
 • aláírási címpéldány (megfelel a banki aláírási címpéldány is)